| | Dodka,Tiffany,Tony,Adam | |
| | Autor | Správa |
---|
lucia

Počet príspevkov : 34 Age : 28 Localisation : Martin Registration date : 05.04.2008
 | Predmet: Dodka,Tiffany,Tony,Adam Ne jún 15, 2008 3:29 pm | |
| Ahojte takže predstavujem vám mojich 4 miláčikov. Dominika:má necelých 14 mesiacov,je krémová(a má asi aj slabú bielu náprsenku).Kúpila som ju 8.6.2007 ,mala 1,5 mesiaca a volala sa Dodo.Neskôr som ju premenovala na Dodku/Dominiku.Strašne sa bála ruky a vždy mi z nej vyskočila.Postupne som si ju ale ochočila a dnes je z nej krásny tučný mazlík,ktorý síce dobrovolne nevlezie na ruku ale vôbec sa nebojí a niekedy príde na zavolanie.  A spapá úplne všetko. Pár fotiek       Tiffany:Je to agouty škrečok a bola kúpená 24.9.2007.Ked som ju kúpila tak už raz miminká mala,a tam mohla mať cca 4 mesiace.Za dva dni porodila krásnych 7 mimín(z nich som si nechala Adama)-bol tu jej druhý a zároveň posledný vrh.Bála sa ma ale počas odchovu maličkých sme sa spriatelili.  Teraz je to veľký maznáčik,ked ju zavolám hned výde z domčeka.Ked jej dám ruku do terárka,hned mi do nej vlezie.  Miluje čokoládové dropsy.      Tony:Je to agouty škrečok,bol kúpený spolu s Tiff-24.9.2008.Na začiatku hrýzol,ale už nehryzie.Je to najväčší maznáčik akého som kedy mala,vždy ked ma počuje zobudí sa a pozerá na mňa až pokial si ho nevezmem.Strčím ruku do terárka a on na ňu okamžite vylezie.Hladkať by sa nechal celé hodiny. A večer by iba behať chcel.Už sa mu pár krát poradilo výjsť von a celú noc behať po izbe...Len je dosť chudý,nechce pribrať.       Adam:Má 9 mesiacov.Je to syn mojej Tiffany a Tonyho,narodil sa 26.9.2007.Nechala som si ho preto,lebo bol ako jediný sfarbenia sapphire.Neskôr som zistila že je to taký samotár,väčšinu dňa aj noci prespal a so súrodencami sa moc nehral.Bol najmenej maznavý-skoro vôbec.Ale to mi nevadilo-bol to môj vysnívaný sapphiráčik.  Dodnes je samotár ale tiež sa občas pomazná a tiež veľmi rád behá.    [i] | |
|  | | Zdenusa

Počet príspevkov : 19 Localisation : Buď azet.sk alebo moja izba. Registration date : 02.12.2007
 | Predmet: Re: Dodka,Tiffany,Tony,Adam Ne jún 15, 2008 8:49 pm | |
| Sú nádherný.ako som už písala. | |
|  | | lucia

Počet príspevkov : 34 Age : 28 Localisation : Martin Registration date : 05.04.2008
 | Predmet: Re: Dodka,Tiffany,Tony,Adam Po jún 16, 2008 1:39 pm | |
| Ešte raz ďakujem.  | |
|  | | lucia

| Predmet: Re: Dodka,Tiffany,Tony,Adam Po jún 16, 2008 2:09 pm | |
| | |
|  | | lucia

| Predmet: Re: Dodka,Tiffany,Tony,Adam Po jún 16, 2008 2:11 pm | |
| | |
|  | | Patuska
Počet príspevkov : 3 Registration date : 13.06.2008
 | Predmet: Re: Dodka,Tiffany,Tony,Adam Ne jún 22, 2008 3:21 pm | |
| | |
|  | | lucia

| Predmet: Re: Dodka,Tiffany,Tony,Adam Ne jún 22, 2008 3:34 pm | |
| Kujeeem.  | |
|  | | Sponsored content
 | Predmet: Re: Dodka,Tiffany,Tony,Adam  | |
| |
|  | | | Dodka,Tiffany,Tony,Adam | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |